Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi proiecte pentru spitalele din Olt
30.08.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 158

Consiliul Județean Olt a aprobat, ieri, mai multe proiecte pentru modernizarea unităților medicale din subordine. Este vorba atât de Spitalul Județean de Urgență Slatina, dar și de cel de psihiatrie, de la Schitu-Greci, fiind alocați 950.000 de euro pentru digitalizarea actului medical.


 Ultima ședință din această lună a Consiliului Județean Olt a avut pe ordinea de zi mai multe proiecte privind alocarea mai multor sume de bani pentru Spitalul de Urgență din Slatina. Cele mai multe se referă la planurile de eficientizare termică a tuturor corpurilor de clădire, lucrările fiind începute pentru trei din cele cinci proiecte depuse.
Și la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci vor fi continuate investițiile. Potrivit reprezentanților unității spitalicești, proiectul își propune înlocuirea echipamentelor IT cu unele noi, digitalizarea secțiilor medicale de aici, dar și crearea unui sistem de cybersecurity.
Autoritățile au dat asigurări că planurile de dezvoltare și de modernizare ale spitalelor din Olt vor continua, fiind una din prioritățile asumate de actuala conformație politică a Consiliului Județean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE