Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Au învățat să se ferească de caniculă
27.08.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 348

De la începutul sezonului de vară și până în prezent au fost 23 de zile caniculare și tot atâtea zile în care centrele de prim-ajutor din Slatina au fost deschise pentru cetățeni. Potrivit statisticilor, puțin peste 1.000 de oameni au apelat la serviciile medicale ale punctelor de prim-ajutor din oraș. Cea mai solicitată locație a fost cea de la Fântâna Speranței.


 1.000 de solicitări în 23 de zile de caniculă. Sunt cifre îmbucurătoare prezentate, astăzi, de Direcția de Asistență Socială cu privire la numărul de persoane care au avut nevoie de serviciile punctelor de prim-ajutor din Slatina în perioadele de cod galben și portocaliu. Numărul este cu mult mai mic față de cel înregistrat în anii precedenți, ceea ce ne indică faptul că slătinenii au început să asculte sfaturile medicilor și au învățat cum să se ferească de caniculă.
Cel mai solicitat punct de prim ajutor a fost cel de la Fântâna Speranței, cu peste 500 de persoane, fiind una dintre cele mai tranzitate zone din oraș.
Agenția Națională de Meteorologie atenționează că și mâine vom avea parte de temperaturi extreme, fiind în vigoare un nou cod galben de caniculă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE