Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi investiții în Balș
23.08.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 170

„Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul de mâine al nostru, al tuturor. Copiii noștri merită să se dezvolte în cele mai bune condiții, de aceea educația rămâne pentru mine un domeniu prioritar”. Este declarația edilului din Balș, Cătălin Rotea, care recent, a anunțat finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a încă două grădinițe din oraș și unui loc de joacă din oraș.


 Zeci de preșcolari din Balș, vor începe anul școlar 2023-2024 în cele mai sigure și moderne condiții. Lucrările de modernizare din două grădinițe, din oraș, au fost finalizate și dotate la standarde europene, a anunțat primarul Cătălin Rotea.
„Grădinițele Nr. 1 și Ion Creangă din Balș sunt acum complet renovate și gata să întâmpine copiii într-un spațiu sigur, luminos și prietenos.
Aceste transformări reflectă angajamentul nostru continuu de a asigura o educație de calitate pentru cei mici. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a stimula creativitatea și curiozitatea copiilor.” a transmis pe Facebook, edilul din Balș.
De asemenea, la începutul lunii august, autoritățile au anunțat redeschiderea unui loc de joacă, complet modernizat.
„Redeschidem locul de joacă de la Blocul R, după ce am finalizat lucrările de reabilitare, modernizare și dotare cu aparatură nouă. Îmi doresc ca ai noștri copii să crească frumos, sănătos, dar mai ales în siguranță! Am promis la începutul mandatului și voi depune în continuare toate eforturile pentru a crea pentru ei, pentru copiii noștri, generația de mâine, o lume cu adevărat minunată în care să-și trăiască copilăria.” a declarat Rotea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE