Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
E-Ticketing pentru cursele LOCTRANS
23.08.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 487

Pe lângă formarea unei flote ecologice de autobuze electrice, societatea de transport public în comun din Slatina are în plan și crearea unui sistem inteligent de e-Ticketing. Concret, achiziția de bilete se va putea face în mod electronic, direct de pe telefon sau cu cardul de debit, fără a mai fi nevoie de cumpărarea lor de la ghișee sau de la șoferi.


 Achiziționarea de bilete de la ghișeele LOCTRANS, de la șoferi sau de la controlorii din autobuz va rămâne doar o amintire în rândul slătinenilor. Conducerea societății de transport public în comun a dat, astăzi, startul proiectului de implementare a unui sistem inteligent de e-Ticketing. Echipele de muncitori au început, deja, amplasarea noilor validatoare inteligente, iar, în perioada următoare, călătorii își vor putea cumpăra biletele de călătorie de pe telefonul mobil sau cu cardul de debit.
Prin acest proiect, reprezentanții societății își doresc să aibă o viziune mai clară asupra numărului de persoane care folosesc autobuzele LOCTRANS, dar și a fluxului de pasageri în diferite momente ale zilei.
Potrivit directorului LOCTRANS, sistemul e-Ticketing nu numai că va simplifica accesul la mijloacele de transport, dar va contribui și la reducerea timpilor de așteptare și la gestionarea mai eficientă a fluxurilor de călători.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE