Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt│Autobuze electrice pentru elevii din 20 de localități
23.08.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 921

Consiliul Județean Olt a dat startul proiectelor de modernizare a mijloacelor de transport pentru elevii din mediul rural și urban mic. Sunt prevăzute peste 55 de microbuze școlare achiziționate direct de Consiliul Județean prin PNRR și alte 104 prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Olt.


 Consiliul Județean Olt a semnat cu Ministerul Educației contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Achiziție microbuze electrice pentru elevii școlilor din județul Olt”. Inițiativa își propune schimbarea microbuzelor școlare vechi de peste 15 ani cu unele noi, moderne și conforme cu standardele tehnologice actuale. Președintele consiliului județean a mai adăugat că, prin acest proiect, primăriile beneficiare vor fi obligate să amenajeze și un loc special pentru încărcarea electrică a noilor mini-autobuze.
Potrivit proiectului, primele localități care vor beneficia de aceste microbuze electrice sunt:
Balș
Piatra-Olt
Corabia
Fărcașele
Studina
Perieți
Obârșia
Gostavățu
Ianca
Brebeni
Valea Mare
Rotunda
Movileni
Bobicești
Morunglav
Vitomirești
Dobrosloveni
Sprâncenata
Pleșoiu
Izvoarele
Marius Oprescu a mai adăugat că la începutul lunii septembrie Consiliul Județean Olt va semna un nou contract pentru achiziționarea de microbuze școlare electrice.
După finalizarea perioadei de implementare a acestor proiecte, microbuzele electrice vor trece în proprietatea primăriilor beneficiare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE