Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi schimbări pentru LOCTRANS
21.08.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1659

Societatea de transport public în comun din Slatina continuă seria de proiecte de dezvoltare. Strategia companiei se orientează în două direcții generale: alinierea la cerințele tehnologice actuale și adaptarea la necesitățile oamenilor.


 Actele de vandalism din municipiul Slatina au lăsat în urmă o imagine dezolantă în mai multe cartiere din oraș. Este și cazul stațiilor de călătorie LOCTRANS, unde, în cele mai multe locații, acestea au fost devastate și deteriorate grav. Pentru a schimba această înfățișare tristă, Primăria Slatina a dat startul unui proiect de înlocuire a stațiilor tradiționale, cele mai multe degradate, cu unele noi, moderne și digitalizate.
Cea de-a doua direcție a noii conduceri a societății de transport public în comun se axează pe nevoile oamenilor. Una dintre cele mai apreciate inițiative din acest sezon estival a fost cursa către Pădurea Strehareți, oamenii având acces mult mai comod la facilitățile și frumusețea naturală pe care zona o oferă.
Și elevii slătineni sunt prinși în proiectele de dezvoltare ale LOCTRANS. Reprezentanții societății spun că își doresc să vină mult mai aproape de cerințele lor și să le ofere toate condițiile pentru a circula în siguranță și confort.
Directorul LOCTRANS a mai adăugat că elevii își vor putea achiziționa abonamentele de călătorie cu titlu gratuit și din incinta Colegiului Național „Ion Minulescu”, tinerii având acces mult mai ușor la serviciile oferite de compania de transport public în comun din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE