Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│1 Iunie de poveste în Parcul Tineretului
31.05.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 562

Primăria Slatina anunță un 1 Iunie plin de surprize și aventuri. Municipalitatea a amenajat deja în Parcul Tineretului toate standurile organizate de Ziua Copilului. Reprezentanții primăriei au dat asigurări că în acest an vor fi mai multe ateliere și activități captivante pentru micuții slătineni.


 Evenimentul „Slatina. Orașul Copiilor” va fi organizat și în acest. Este deja o tradiție ca, de 1 iunie, Primăria Slatina să le pregătească micuților din oraș un loc special amenajat pentru relaxare și distracție. Edilul orașului, Emil Moț, a lansat o invitație pe pagina sa de socializare către toți copiii slătineni, pentru a petrece împreună o zi de poveste în Parcul Tineretului.
„1 iunie este despre copiii noștri, despre cât de importanți sunt pentru noi.
Le-am pregătit o zi plină de surprize, în intervalul orar 09:00- 14:00, în Parcul Tineretului, unde se vor putea bucura de numeroasele ateliere de creație, de spectacolele de muzică și dans și de minunata lume Disney, alături de personajele lor preferate din desenele animate.”
Organizatorii spun că în acest an vor fi suplimentate atelierele pentru copii și speră ca numărul de participanți să fie cel puțin la fel de mare ca cel de anul trecut.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE