Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se mărește tariful la gunoi
26.05.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 638

Odată cu creșterea inflației și a prețurilor la bunuri și servicii, vor crește și tarifele la salubritate. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Olt, prețul gunoiului va ajunge la 6 lei în zona rurală și la aproape 15 lei în zonele urbane. Noile majorări vor fi implementate imediat ce se vor încheia toate procedurile birocratice.


 Tariful pentru serviciul de salubritate din județul Olt va fi majorat, în perioada următoare, atât pentru locuitorii de la oraș, cât și pentru cei din mediul rural. Scumpirile sunt puse pe seama creșterii inflației și a salariului minim, dar și a prețurilor și serviciilor.
În prezent, taxa de salubritate este de 11,74 lei de persoană, pe lună, în mediul urban, iar în mediul rural este de 3,69 lei de persoană, pe lună.
Din 2021, întreg Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor din județul Olt a devenit operațional, iar de atunci, colectarea gunoiului s-a realizat din poartă în poartă, în zona locuințelor individuale și la punct fix, în cazul blocurilor de locuințe.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE