Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Verguleasa│Pod nou peste râul Olt
25.05.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 185

Consiliul Județean Olt a făcut, astăzi, un nou pas pentru eficientizarea traficului între localitățile Verguleasa și Drăgășani. Consilierii au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui nou pod rutier pe Drumul Județean 648A. Investiția ar urma să faciliteze tranzitul peste contracanalul râului Olt.


 Podul rutier de peste râul Olt, situat la limita dintre județele Olt și Vâlcea a fost închis încă de la sfârșitul lunii martie, atunci când o parte din pasarela pietonală s-a prăbușit. Traficul greu a fost redirecționat pe o rută ocolitoare, iar mașinile mici au putut tranzita pe un pod neautorizat.
Pentru a veni în sprijinul șoferilor care tranzitează această zonă, Consiliul Județean Olt a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui pod rutier nou pe Drumul Județean 648A.
Reprezentanții Consiliului Județean Olt au dat asigurări că toate procedurile de construire a acestui pod vor fi urgentate, astfel încât traficul rutier, cel puțin pentru autoturismele mici, să se poată desfășura în condiții normale și sigure.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE