Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
LOCTRANS│Stații de încărcare wireless
24.05.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 276

Primăria Municipiului Slatina și societatea Loctrans au făcut un nou pas important pentru implementarea unui transport public în comun autonom și inteligent. Astăzi au fost efectuate recepțiile a două stații de încărcare rapidă: una în zona ACH și una la Gară. Odată cu implementarea acestui proiect, șoferii de autobuze nu vor mai avea grija descărcării bateriei.


 Societatea de transport public în comun a făcut un nou pas de modernizare a bazei materiale. Astăzi au fost recepționate primele stații de încărcare rapidă: una pe strada Tudor Vladimirescu, iar cealaltă în stația de la Gară.
Directorul societății spune că scopul acestui proiect este de a dezvolta un sistem de transport public mult mai inteligent și autonom. Concret, noile stații de încărcare rapidă vor elimina posibilitatea apariției unei pene de curent în timpul traseului.
Reprezentanții societății Loctrans dau asigurări că în perioada următoare se va da startul mai multor investiții de dezvoltare și de modernizare a transportului în comun, astfel încât slătinenii să se poată bucura de călătorii în cele mai bune și sigure condiții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE