Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bazin de înot la Balș
22.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 277

Locuitorii din Balș, copii și adulți, vor avea posibilitatea, pe tot parcursul anului, să facă mișcare în apă. Și asta pentru că autoritățile de aici au obținut finanțarea de la Compania Națională de Investiții pentru construcția unui bazin de înot.


 Orașul Balș este în continuă modernizare. Astfel, pe lângă anveloparea blocurilor, reabilitarea grădinițelor, canalizare și introducerea gazelor, autoritățile de aici au obținut finanțare pentru construirea unui bazin de înot.
„Bazinul didactic, finanțat prin Compania Națională de Investiții, este situat în spatele Parcului Central, pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 2A.
Investiția are o valoare de 12,7 milioane de lei și este destinată bălșenilor de orice vârstă, care vor putea folosi bazinul pentru a învăța să înoate, pentru relaxare sau în scop terapeutic. ” a scris pe Facebook edilul din Balș, Cătălin Rotea.
Lucrările de construcție a bazinului de înot din Balș au început. În Olt, mai există doar un singur bazin acoperit de înot. Acesta este la Slatina și funcționează din 2014.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE