Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Grătare și foișoare la Pădurea Strehareți
18.04.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 9951

Un loc de joacă frumos amenajat, alei pentru plimbare, pistă de biciclete și de alergare, dar și parcări. Pe lângă toate acestea, municipalitatea a amenajat și un loc generos pentru cei care vor să încingă grătarele. Vorbim despre Pădurea Strehareți din Slatina care, de anul acesta, oferă toate condițiile pentru relaxare și distracție în mijlocul naturii.


 Locul în care se făceau grătare la Pădurea Strehareți din Slatina a fost reamenajat de municipalitate. De anul acesta, autoritățile s-au îngrijit ca slătinenii care vor să petreacă o zi perfectă la pădure să beneficieze de absolut toate condițiile necesare. Astfel, pe lângă obișnuitele grătare, spațiul a fost dotat cu foișoare, coșuri de gunoi, bănci, toaletă și rețea de apă.
Primăria municipiului Slatina a inclus pădurea de la marginea orașului într-un amplu proiect de modernizare, astfel încât aceasta să fie complet refăcută. Lucrările au început la finalul anului trecut și au fost finalizate anul acesta.
Așadar, din această primăvară, slătinenii și nu numai sunt invitați la iarbă verde, fie pentru o plimbare, fie pentru a face mișcare în aer liber sau pentru o distracție pe cinste în mijlocul pădurii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE