Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Toaletarea copacilor - mai riguroasă, dar sănătoasă
26.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 727

Continuă curățenia de primăvară la Slatina. Sunt îngrijite și toaletate, atât spațiile verzi, dar și arborii de pe străzile orașului. Aici, inginerii horticoli spun că este vorba despre două tipuri de intervenții: una pentru copacii tineri și alta pentru cei vechi.


 Angajații Serviciului Dezvoltare Urbană Slatina din cadrul Primăriei municipiului continuă acțiunea de curățenie. Sunt luate la rând parcurile, spațiile verzi, dar și copacii de pe străzile orașului. Toate sunt îngrijite și toaletate, ca în fiecare primăvară, pentru a crește sănătos, dar și pentru un aspect frumos al orașului.
În anii trecuți, toaletarea copacilor i-a nemulțumit pe unii locuitori ai orașului, care au fost de părere că tăierile sunt exagerate. Inginerul horticol ne explică procedura.
Până în prezent, angajații de la DUS au finalizat curățenia de primăvară în proporție de peste 70%. În aproximativ două săptămâni, acțiunea va fi încheiată. Vor continua apoi întreținerea și amenajările spațiilor verzi, a arborilor și arbuștilor și a trandafirilor de pe străzile orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE