Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, investiții prin PNRR
17.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 111

Primăria Slatina va da startul proiectelor finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Sunt cuprinse investiții pe partea de anvelopare a blocurilor, de implementare a unui sistem integrat pentru parcări, dar și pentru dotarea cu echipamente moderne a școlilor din oraș.


 Programul de anvelopare a blocurilor din municipiul Slatina continuă și în 2023. Potrivit datelor oficiale, gradul de reabilitare a blocurilor din oraș este de aproximativ 80%. Viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, a anunțat că în acest an sunt înscrise încă 61 de scări de bloc finanțate cu bani de la bugetul local și alte 28 prin Programul Național de Redresare și Reziliență.
Primăria Slatina va da startul a încă două noi proiecte pe PNRR. Este vorba de implementarea unui sistem integrat pentru parcări, dar și de dotarea unităților de învățământ cu echipamente didactice moderne.
Reprezentanții administrației locale spun că seria proiectelor prin Planul Național de Redresare și Reziliență va continua, iar în perioada următoare se vor iniția alte proiecte, imediat ce vor fi deschise noi linii de investiții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE