Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Betonul de pe strada Văilor, înlocuit cu asfalt
01.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 260

Proiect amplu de asfaltare pe strada Văilor din municipiul Slatina. Potrivit Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, este vorba despre zona din spatele benzinăriei, unde întreaga stradă din acest cartier este din beton. În perioada următoare, aici va fi turnat covor asfaltic. Se vor îmbunătăți astfel condițiile de circulație, dar și zona de parcări.


 Fără străzi din beton, în cartierul Steaua, din Slatina. Un alt proiect supus spre aprobare în ultima ședință de consiliu local se referă la asfaltarea străzii Văilor. Este vorba despre zona din spatele benzinăriei. Potrivit reprezentanților Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina, aici, betonul degradat va fi înlocuit cu asfalt.
Reprezentanții DASIP Slatina spun că aici vor fi lucrări complexe. Trotuarele sunt în regulă, însă strada este complet degradată, atât zona carosabilă, cât și cea de parcări. Totul va fi refăcut, fiind turnat covor asfaltic pe întreaga zonă.
Multe alte străzi din Slatina vor fi modernizate de Primărie, anul acesta. Printre acestea se află străzile: Lalelelor, Zmeurei, Armașului, Salcâmului, Constantin Brâncoveanu, strada Oituz și Varianta Oituz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE