Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcare în locul piscinei din cartierul E. Ionescu
01.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1270

Parcare cu peste 100 de locuri în cartierul Eugen Ionescu din Slatina. Este planul municipalității, pentru modernizarea și dezvoltarea orașului în perioada următoare. Proiectul a fost deja aprobat în ședința de ieri a Consiliului Local și reprezintă unul dintre obiectivele autorităților locale de a rezolva problema locurilor de parcare.


 Mai multe locuri de parcare la Slatina. În ședința de ieri a Consiliului Local a fost aprobat proiectul privind construcția unei noi parcări în municipiu. Aceasta va fi amenajată în cartierul Eugen Ionescu și va avea peste 100 de locuri. În acest fel, municipalitatea rezolvă problema lipsei locurilor de parcare și în această zonă a orașului.
Reprezentanții Serviciului Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina spun că deocamdată nu se știe când vor începe lucrările.
Spațiul este unul suficient pentru amenajarea acestei construcții importante. Astfel, problema locurilor de parcare din cartierul nou al Slatinei va fi rezolvată după ce primăria va amenaja această parcare, în locul piscinei pe care locuitorii din zonă nu o mai folosesc. Va fi o investiție complexă care, pe lângă faptul că va scăpa cartierul de aglomerație, va schimba și imaginea zonei. Nu este singura investiție de acest fel pe care autoritățile o au în plan. Vor mai fi construite parcări la Slatina, dar vor avea loc și alte investiții importante pentru dezvoltarea și modernizarea orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE