Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Mai multe străzi intră în modernizare
13.02.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 809

An nou, proiecte noi, pentru modernizarea Slatinei. Primăria municipiului, prin Serviciul DASIP, anunță că în perioada următoare va începe o nouă rundă de asfaltări. Este vorba despre străzi din cartierele Zahana, Steaua și zona Palatului de Justiție. Toate vor fi asfaltate de la zero și vor fi amenajate trotuare.


 Asfaltarea străzilor din Slatina continuă și anul acesta. Serviciul Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei are în plan o serie de obiective pentru modernizarea orașului. Este vorba despre refacerea mai multor străzi din câteva cartiere ale orașului care necesită astfel de investiții atât de importante.
De asemenea, alte lucrări vor avea loc în cartierul Steaua. Sunt și acolo străzi neasfaltate, degradate, iar autoritățile vor ca în primăvară, cel târziu în vară, să rezolve această problemă.
Potrivit celor de la DASIP, străzile vor fi refăcute în totalitate și vor fi amenajate trotuare. Lucrări vor avea loc și la parcările din zonă. Și nu sunt acestea singurele străzi din Slatina, pe care municipalitatea le va moderniza anul acesta. După finalizarea proiectelor stabilite deja, vor intra în lucru alte zone care necesită modernizare. Investițiile vor fi făcute cu bani de la bugetul local.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE