Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt│Investițiile din 2023
26.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 200

Consiliul Județean Olt continuă seria de investiții începută în ultimii ani. Mai multe instituții din subordine vor fi modernizate, iar numeroase drumuri județene vor fi asfaltate și reabilitate. Finanțările pentru toate aceste proiecte vor fi făcute atât din fonduri proprii, cât și din cele externe, precum PNRR, „Anghel Saligny” și Programul Operațional Regional.


 Chiar dacă 2023 a adus un buget mai mic pentru Consiliul Județean Olt, reprezentanții instituției spun că suma alocată investițiilor a rămas, relativ, aceeași. Este vorba de aproximativ 50 de milioane de lei care vor fi alocați lucrărilor pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci, dar și pentru celelalte instituții din subordine.
Pentru a putea face față procesului alert de dezvoltare, Marius Oprescu a anunțat că banii pentru investiții vor veni și din surse externe de finanțare.
Și în ceea ce privește drumurile județene, situația este asemănătoare. Aproape 200 de kilometri vor fi asfaltați atât din fondurile proprii ale Consiliului Județean Olt, cât și din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027.
Toate aceste investiții au ca scop îmbunătățirea traiului de zi cu zi al locuitorilor județului Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE