Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Instituțiile oltene, premiate la Gala Superlativelor
25.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 182

Primăria municipiului Slatina a premiat instituțiile din Olt pentru contribuția lor la dezvoltarea și modernizarea județului, pentru asigurarea liniștii și ordinii publice și pentru un învățământ de calitate oferit copiilor. Acestea au fost premiate la Gala Superlativelor, eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 655 de ani de atestare documentară a orașului.


 Gala Superlativelor, eveniment organizat de Primăria municipiului Slatina, cu ocazia împlinirii a 655 de ani de atestare documentară a orașului, a fost și despre instituțiile publice din județul Olt. Consiliul Județean, Prefectura, Inspectoratul Școlar, Poliția, Jandarmeria și Pompierii au fost premiate pentru contribuția lor la dezvoltarea și modernizarea județului, la menținerea ordinii și liniștii publice și pentru asigurarea unui învățământ de calitate oferit copiilor. Primarul Slatinei, Emil Moț, le-a mulțumit șefilor acestor instituții și le-a oferit distincții.
Reprezentanții instituțiilor publice au spus că vor continua să își facă datoria cu același profesionalism, pentru ca întreaga comunitate să se dezvolte frumos, în liniște și siguranță. Iar problemele cetățenilor județului vor rămâne întotdeauna o prioritate pentru aceste instituții publice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE