Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Serviciu de Ambulanță la Dobroteasa
29.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 314

Comuna Dobroteasa va avea, în sfârșit, subunitate de ambulanță. Reprezentanții ISU Olt au solicitat de mai mulți ani acest lucru, pentru că echipajele de pompieri ajung greu acolo, din cauza distanței prea mari, de aproape 40 de kilometri de la Slatina. Investiția este finalizată în totalitate, urmând ca, până la începutul lunii martie să fie și funcțională.


O subunitate pentru situații de urgență și o substație de ambulanță vor funcționa în nordul județului Olt, în comuna Dobroteasa. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a anunțat finalizarea investiției și reactualizarea indicatorilor tehnici ai proiectului.
Potrivit lui Marius Oprescu, Consiliul Județean se află în discuții cu reprezentanții ISU și cei ai Ambulanței Olt pentru a se găsi soluții de personal și pentru a fi dotată, corespunzător, cu autospeciale.
Odată cu punerea în funcțiune a noii subunități pentru situații de urgență, va scădea timpul de deplasare al echipajelor de intervenție, iar pagubele materiale vor fi mult diminuate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE