Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Moț│Invitație pentru 1 Decembrie
22.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1383

Slatina va intra, pe 1 Decembrie, în atmosfera de sărbătoare. După doi ani de pandemie în care festivitățile publice au fost interzise, Primăria Slatina va relua, în acest an, manifestările specifice Zilei Naționale a României. La finalul ceremoniei oficiale, slătinenii vor fi întâmpinați cu celebrele porții de fasole cu cârnați, dar și cu o cană de vin fiert.


 Primăria Municipiului Slatina se pregătește intens pentru Ziua Națională a României. În prima parte a zilei, Primăria Slatina, în colaborare cu Consiliul Județean și cu Prefectura Olt vor marca evenimentul printr-o paradă militară, dar și cu o depunere de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
După festivitățile ceremoniale, administrația publică locală a pregătit și 2.000 de porții de fasole cu cârnați și vin fiert. Mai mult decât atât, toți participanții la eveniment vor primi câte un steag și o cocardă, marcând, în acest fel, Ziua Naţională a României.
Municipalitatea se așteaptă la un număr cât mai mare de oameni și îi invită, totodată, pe slătineni să celebreze, împreună, ziua de 1 Decembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE