Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început asfaltarea pe Strada Pitești
21.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 903

A început asfaltarea pe strada Pitești din municipiul Slatina. Lucrările au avansat în această zonă, iar astăzi autoritățile au anunțat că a început amenajarea noii benzi de circulație. Lucrările vor fi finalizate anul viitor. Până atunci însă, reprezentanții primăriei vor purta discuții cu poliția, pentru a vedea dacă banda poate fi dată provizoriu circulației.


 Se asfaltează strada Pitești din municipiul Slatina. A fost creată o nouă bandă de circulație, iar de astăzi a început turnarea asfaltului. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina au mers pe teren pentru a vedea stadiul lucrărilor.
Lucrările pentru modernizarea și supralărgirea străzii Pitești sunt complexe. Reprezentanții DASIP spun că acestea necesită timp pentru că în zonă sunt rețelele de utilități și trebuie lucrat cu atenție. Astfel, lucrările vor fi finalizate anul viitor, însă până atunci se caută soluții pentru ca banda să fie dată circulației provizoriu.
Și pe strada Tunari din Slatina urmează să înceapă asfaltarea.
Finalizarea celor două proiecte va îmbunătăți infrastructura rutieră la Slatina. De anul viitor, se va putea circula mai lejer pe două străzi aglomerate, care vor fi supralărgite și modernizate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE