Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autobuzul, alternativa pentru iarnă
21.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 257

Iarna începe să își facă din ce în ce mai mult prezența. Ploile dese și temperaturile scăzute vor îngreuna deplasările pe jos. Pentru a le oferi o alternativă viabilă slătinenilor, conducerea societății de transport public în comun din Slatina s-a pregătit pentru toate intemperiile sezonului rece.


 Vremea rea a pus stăpânire peste localitățile din județul Olt. Ploile dese și temperaturile scăzute i-au făcut pe slătineni să renunțe la deplasările pedestre și să folosească mașinile personale, ceea ce a făcut ca traficul din Slatina să fie un adevărat calvar în orele de vârf. Pentru a scăpa de aglomerație, autoritățile recomandă deplasările cu autobuzul.
Directorul societății de transport public în comun, aflată în subordinea Primăriei Slatina, a mai adăugat că toate autobuzele sunt pregătite pentru a înfrunta toate intemperiile vremii.
Reprezentanții Loctrans spun că, odată cu începerea noului an calendaristic, întreaga flotă de autobuze va fi schimbată. Se va renunța la mijloacele de transport poluante, acestea fiind înlocuite cu cele electrice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE