Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Din septembrie, la plimbare prin Strehareți
10.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2631

Unul dintre cele mai îndrăgite locuri de relaxare ale slătinenilor este Pădurea Strehareți. Lăsată în paragină de ani buni, municipalitatea a reabilitat și modernizat complet întreaga zonă. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că lucrările vor fi gata la începutul lunii septembrie.


Pădurea Strehareți va prinde, din nou, viață. Intrată într-un amplu proces de reabilitare și de modernizare, zona va fi dată în folosință în cel mai scurt timp posibil. Asta înseamnă că slătinenii se pot plimba pe aleile pădurii, fie pe jos, fie cu bicicleta, trotineta sau cu rolele. Prezent la emisiunea „De la stânga la dreapta” de la OLT Tv, directorul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, Claudiu Dascălu, a vorbit despre stadiul lucrărilor de aici, dar și despre facilitățile pe care Pădurea Strehareți le va oferi.
Mai mult decât atât, municipalitatea va amenaja aici un loc de joacă pentru copii și va reface celebrele zone de grătare.
După finalizarea lucrărilor, accesul auto va fi restricționat. Și asta pentru că aleile pădurii vor fi destinate plimbărilor, alergării și mersului pe bicicletă. Toate aceste lucrări au ca scop punerea în valoare a Pădurii Strehareți.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022