Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Fostul spital de psihiatrie, în reabilitare
01.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 899

Clădirea fostului spital de psihiatrie de pe strada Drăgănești, din Slatina, va fi reabilitată. Imobilul a fost trecut în administrarea autorităților județene, astfel că lucrările vor fi realizate cu bani de la Consiliul Județean. Aici ar urma să fie relocate mai multe secții ale Spitalului de Județean de Urgență Slatina.


Imobilul de pe strada Drăgănești din Slatina în care a funcționat Secția Psihiatrie-Dermatologie a Spitalului Județean va fi reabilitat. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, în urma ședinței ordinare în care a fost aprobat proiectul în unanimitate.
Imobilul va fi administrat de Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar după reabilitare, aici vor fi relocate Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, baza de tratament, Compartimentul Boli cronice și cel de Dermato-Venerologie.
Secția de Psihiatrie a Spitalului Slatina a fost mutată din imobilul de pe strada Drăgănești, în iulie 2020, într-o clădire reabilitată tot de CJ Olt de pe strada Trandafirilor, iar în perioada pandemiei, clădirea a fost folosită ca secție COVID.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE