Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Caracal, reabilitat și modernizat pe fonduri europene
29.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 143

Spitalul municipal Caracal va fi reabilitat și modernizat prin proiecte pe fonduri europene. 12 milioane de euro vor fi investiți în dotarea unității medicale cu aparatură de ultimă generație.


 Investiții majore pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului municipal Caracal. Sunt în lucru proiecte pe fonduri europene cu ajutorul cărora vor fi îmbunătățite condițiile de tratare și îngrijire a pacienților. Numai în aparatură medicală vor fi investi patru milioane de lei.
Un alt proiect se referă la siguranța pacientului. În total, la Spitalul din Caracal vor fi investite 12 milioane de euro. Astfel, cu un spital reabilitat și aparatură medicală performantă, pacienții vor beneficia de cele mai bune servicii medicale.
Iar investițiile continuă în municipiul Caracal. Primarul Ion Doldurea anunță lucrări ample de asfaltare, reabilitare clădiri culturale, blocuri, dar și o creșă modernă cu 80 de locuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022