Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt│Noi proiecte de infrastructură
28.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1363

Consiliul Județean Olt va începe o nouă serie de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere. Pe lista Programului Național de Dezvoltare „Anghel Saligny” se regăsesc trei proiecte importante, care vor îmbunătăți condițiile de deplasare între localitățile oltene.


 Județul Olt a avut a doua cea mai mare absorbție de fonduri pe programul național „Anghel Saligny”. Aproximativ 1,6 miliarde de lei au fost alocați pentru cele peste 150 de proiecte aprobate. Și Consiliul Județean Olt a reușit să câștige trei proiecte pe modernizarea infrastructurii. Asta înseamnă că, în viitor, tronsoanele dintre localitățile Bobu – Voineasa – Balș, Potcoava – Perieți și Cungrea – Poganu vor intra într-un amplu proces de asfaltare.
În ceea ce privește sumele alocate pentru fiecare localitate în parte, președintele Marius Oprescu spune că, în cazul în care sumele finale vor fi mai mici decât finanțarea de la Guvern, diferența de bani va rămâne în bugetul Consiliului Județean pentru redistribuire.
Potrivit reprezentanților MADR, din totalul celor 214 solicitări din Olt, au fost aprobate 157 de obiective.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022