Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pădurea Strehareți prinde viață
20.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1621

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.


 Se lucrează la reabilitarea Pădurii Strehareți din Slatina. Primăria municipiului a inclus zona într-un amplu proiect pentru modernizare, astfel încât aceasta să fie complet refăcută, iar slătinenii să poată petrece timp frumos în natură. Potrivit șefului Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina, lucrările sunt deja realizate în proporție de aproape 80%.
Pădurea Strehareți este unul dintre locurile cele mai frecventate de slătineni și nu numai. Din această toamnă, atât cei care doresc să se plimbe în natură, dar și iubitorii de mișcare, vor avea un loc perfect de relaxare în aer liber.
Pista de biciclete se va întinde pe o distanță de aproximativ un kilometru. Și cei care iubesc grătarul sunt așteptați la pădurea de la marginea Slatinei. Vor fi amenajate locuri special pentru grătare și picnic, mai spun reprezentanții DASIP Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE