Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│O vară plină de evenimente
20.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1156

Expo Flora a dat startul seriei evenimentelor de vară din acest an. În fiecare lună Primăria Slatina va organiza cel puțin o acțiune cultural-artistică, astfel încât oamenii să se bucure din plin de sezonul estival.


Se anunță o vară plină de evenimente, la Slatina. Edilul orașului, Emil Moț, a anunțat astăzi că Expo Flora este doar începutul activităților de vară organizate de primărie.
Potrivit municipalității, vara aceasta va fi plină de evenimente de relaxare și de distracție. În fiecare lună va fi organizată cel puțin câte o acțiune de acest fel, oferindu-le slătinenilor alternative viabile de petrecere a timpului liber în sezonul cald.
Vara aceasta va veni și cu o premieră la Slatina. Primăria a anunțat că va veni cu un concept cu totul nou: proiecție de filme în aer liber. Summer Film Festival va fi organizat pentru prima dată în orașul nostru, așteptând, în Parcul Tineretului, sute de slătineni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022