Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Piste de biciclete pe strada Vintilă Vodă
20.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 568

Primăria municipiului Slatina a început, astăzi, modernizarea străzii Vintilă Vodă. Vor fi amenajate două piste de biciclete, va fi refăcut trotuarul și se toarnă din nou asfalt, iar bordurile vor fi unele de granit. Lucrările fac parte din proiectul demarat de Primăria Slatina prin care a fost modernizată și strada Văilor, din cartierul Steaua.


O nouă stradă din municipiul Slatina este modernizată de Primărie. Strada Vintilă Vodă a intrat, de astăzi, în lucrări ample de reabilitare. Proiectul este desfășurat prin Programul Operațional Regional și prevede modernizarea completă a întregii străzi, dar și amenajarea a două piste de biciclete.
Circulația pe strada Vintilă Vodă se desfășoară în continuare, dar pe un singur sens.
Potrivit constructorului, lucrările vor dura patru luni și jumătate. Autoritățile și poliția fac apel la conducătorii auto să folosească variantele de ocolire și să respecte indicatoarele rutiere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022