Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Iluminat inteligent pe străzile municipiului
19.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 132

„Slatina se extinde, se construiesc noi cartiere de case, iar iluminatul public trebuie mărit”. Este declarația reprezentantului Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina, Bogdan Andreiana. Mai mult decât atât, autoritățile locale au în lucru un proiect pentru a ilumina inteligent o parte dintre străzile orașului.


Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina anunță că extinde iluminatul public. Este nevoie de acest lucru, întrucât se construiesc noi cartiere de case, iar străzile trebuie luminate corespunzător.
Mai mult decât atât, pentru că își doresc să facă și economie la buget, autoritățile locale au în lucru un proiect pentru a ilumina inteligent o parte dintre străzile orașului.
În prezent, la Slatina au loc lucrări pentru înlocuirea becurilor vechi cu unele economice. Pe de-o parte, sunt schimbate corpurile de iluminat stradal, dar și cele pentru iluminatul pietonal. Angajații DASIP montează peste 70 de astfel de becuri între blocuri, în zona străzii Aleea Rozelor. Noile corpuri de iluminat au led, reduc foarte mult consumul de energie electrică și asigură un flux luminos mai mare. Astfel, ele aduc mai mult confort și siguranță cetățenilor municipiului Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022