Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Continuă investițiile în educație
19.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 428

Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” este în continuă transformare. Pe lângă lucrările de reparații și de întreținere, reprezentanții unității de învățământ așteaptă finalizarea proiectului de reabilitarea a corpului central. Investiția este realizată în colaborare cu Primăria Slatina, finanțarea fiind asigurată din fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană.


Clădirea degradată a Liceului Economic din Slatina va fi consolidată și reabilitată cu bani europeni, prin Programul Operațional Regional. Lucrările sunt într-un stadiu avansat și sunt șanse mari ca, din anul școlar următor, elevii să învețe în noul corp de clădire.
Pentru a reuși să suporte costurile acestei investiții, Primăria Municipiului Slatina și echipa de consilieri locali au găsit o variantă viabilă: atragerea de fonduri europene. De altfel, administrația locală a fost mereu un partener apropiat al dezvoltării educației slătinene.
Potrivit directorului Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian”, prin acest proiect urmează să se reabiliteze întreaga fațadă exterioară a unității de învățământ și modernizarea, la standarde europene, a mai multor săli de curs și laboratoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022