Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Autobuze moderne, călători fericiți
19.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 830

Călătoria cu mijloacele de transport în comun a devenit una foarte plăcută la Slatina. Noile autobuze electrice sunt confortabile, silențioase și prietenoase cu mediul. Asta spun slătinenii care circulă, în fiecare zi, cu autobuzele Loctrans. Fie că merg la școală, la serviciu sau la cumpărături, oameni de toate vârstele aleg să se deplaseze ieftin și rapid cu noile mijloace de transport modern.


Călătoria cu autobuzele Loctrans a devenit una plăcută și relaxantă, la Slatina. Noile mijloace de transport în comun sunt electrice, nu poluează mediul înconjurător și sunt foarte silențioase. Printr-un proiect demarat de Primăria municipiului Slatina, călătorii se bucură de noile mijloace de transport încă din luna martie. Iar până la finalul anului, alt lot de autobuze electrice va ajunge la Slatina, spun reprezentanții societății de transport în comun.
În curând, pe străzile orașului vor fi amplasate automate de bilete, pentru ca cei care merg cu autobuzele electrice să achiziționeze biletul, direct din stație. Municipiul Slatina se află printre puținele orașe din țară care folosesc astfel de mijloace de transport în comun.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022