Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Străzile din Slatina, iluminate economic
13.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 402

Primăria municipiului Slatina, prin Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, continuă proiectul pentru un iluminat stradal economic și eficient. Vor fi înlocuite toate becurile vechi cu unele cu led, ce asigură un flux luminos mult mai mare. Până în prezent, o parte dintre corpurile de iluminat stradal au fost deja înlocuite pe mai multe străzi din oraș, iar proiectul autorităților locale continuă în toate cartierele municipiului.


 Iluminat economic pe toate străzile municipiului Slatina. Este proiectul autorităților locale, pentru următorii ani. Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public și-a propus înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat vechi, cu unele ce reduc considerabil consumul de energie electrică. Este vorba despre becuri cu led care, pe lângă economia la electricitate, oferă și un confort mai mare locuitorilor orașului. Noile becuri au fost deja montate pe mai multe străzi din Slatina.
Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public spun că becurile economice au și alte beneficii.
Proiectul demarat de municipalitate, pentru un iluminat stradal economic și eficient, continuă în toate zonele orașului.
Confortul slătinenilor reprezintă o prioritate pentru autoritățile locale. Astfel, municipalitatea vrea ca în perioada următoare, întreg iluminatul public din Slatina să fie unul economic și eficient. Acesta va fi extins și în cartierele noi de case de la periferia orașului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022