Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│La coadă, pentru a-și achita impozitul
17.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 464

Mii de slătineni au ales să-și achite impozitele încă din primele zile ale acestui an. Potrivit reprezentanților Direcției Economice Slatina, până vineri, peste 2.500 de persoane fizice și juridice și-au onorat obligațiile față de bugetul local.


 Ora 10 dimineața, Direcția Economică Slatina. Zeci de slătineni se află în fața instituției. Așteaptă să le vină rândul pentru a ajunge la ghișee. Majoritatea dintre ei spun că vor să-și plătească taxele pentru anul acesta. Cu sau fără reducere, oamenii vor să scape de această grijă.
În mai puțin de zece zile de când au fost deschise ghișeele pe anul acesta, mii de persoane au trecut pragul instituției. Pentru a evita aglomerația, Alin Calotă, directorul Direcției Economice Slatina recomandă slătinenilor să folosească sistemul online pentru achitarea dărilor.
31 martie este ultima zi în care slătinenii pot beneficia de reducerea de 10% pentru persoane fizice și 2% pentru persoane juridice, dacă aleg să-și achite impozitul pe întregul an.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022