Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Peisaj urbanistic modern în noua Esplanadă
02.12.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4930

Slătinenii au, de ieri, o nouă opțiune atractivă pentru petrecerea timpului liber. Noua Esplanadă, una din cele mai îndrăgite locații din oraș, a fost inaugurată cu ocazia Zilei Naționale a României. Noua înfățișare a zonei este mult mai prietenoasă și creează o imagine mai modernă și mai aerisită.


 Cel mai animat loc din Slatina, Esplanada, și-a schimbat înfățișarea. Municipalitatea a inaugurat ieri, cu ocazia Zilei Naționale a României, cea mai nouă zonă de promenadă. Primarul Slatinei, Emil Moț, spune că Esplanada este, acum, un spațiu deschis, cu arteziene mai multe și pavaje noi, de unde se vede perfect priveliștea parcului.
Edilul Slatinei a mai adăugat că au existat mici sincope în demararea acestui proiect, însă până la urmă calendarul a fost respectat.
Proiectul de refacere a Esplanadei a fost realizat din fonduri de la bugetul local, investiția având o valoare de aproape 9 milioane de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022