Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Cinste și recunoștință pentru veterani
29.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 312

Ziua Veteranilor de Război a fost marcată, astăzi, la Slatina, printr-un ceremonial militar și religios. Manifestările au avut loc la Monumentul Eroilor, unde autoritățile au cinstit memoria celor care au murit pentru libertate. La final, au fost depuse coroane de flori și a fost păstrat un moment de reculegere în memoria eroilor căzuți pe fronturile de luptă.


 A fost Ziua Veteranilor de Război. La Slatina, autoritățile au marcat evenimentul, ca în fiecare an.
Dintre cei 15 veterani de război câți mai există, în județul Olt, unul singur a mai putut ajunge la eveniment. Toma Corcău împlinește, peste câteva luni, vârsta de 99 de ani. A trăit astăzi cu emoții ceremonialul militar, dar și cu gândul la ceilalți veterani care mai sunt în viață.
Autoritățile au păstrat un moment de reculegere pentru eroii căzuți la datorie. A urmat depunerea de coroane, iar manifestările s-au încheiat cu parada militară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022