Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sărbători de poveste la Slatina
01.12.2022
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 3107

Bucuria și entuziasmul aprinderii iluminatului festiv la Slatina, dar și deschiderea Târgului de Crăciun, i-au făcut pe sute de oameni să ignore frigul și ninsoarea din această seară și să vină în Parcul Tineretului. După doi ani de pauză, Primăria a amenajat un loc de poveste, specific sărbătorilor de iarnă.


Primarul Emil Moț a aprins, în această seară, iluminatul festiv la Slatina. Atmosfera de poveste a fost întregită de primii fulgi de nea din acest an, ca un semn că sărbătorile de iarnă vor fi, în orașul nostru, unele ce merită să fie trăite la intensitate maximă, la Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului.

Târgul de Crăciun din acest an este unul cu totul inedit. Spectacolul de ornamente și ghirlande luminoase din Parcul Tineretului este completat de o scenă a Nașterii lui Iisus, realizată din figurine unicat, în mărime naturală.

Dacă pentru adulți atracția principală a Târgului de Crăciun este zona culinară cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, copiii au acum un motiv în plus de a vizita, zilnic, parcul. Un patinoar artificial îi va aștepta aici să facă mișcare în aer liber, pe tot parcursul lunii decembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE