Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt: Petrecere câmpenească de 1 Mai, la Slatina
02.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1862

PSD Olt păstrează tradiția de 1 Mai. După o pauză de trei ani, membrii organizației din Slatina au reluat sărbătoarea câmpenească pe care o desfășurau, an de an, la pădurea de pe malul Oltului. Aproximativ 1.000 de oameni: membrii, dar și simpatizanți ai filialei, au petrecut duminică, la iarbă verde, cu muzică, mici și bere.


 Petrecere la iarbă verde de 1 Mai, la Slatina. Partidul Social Democrat a organizat, duminică, o petrecere câmpenească pentru a sărbători, ca în fiecare an, Ziua Internațională a Muncii. Evenimentul, devenit deja tradiție în județ, a avut loc la pădurea de pe malul râului Olt, în apropierea Stației de Epurare. Social-democrații, alături de slătineni, s-au bucurat de vremea frumoasă și de ocazia de a se putea reîntâlni și a sărbători, ca altădată, în mijlocul naturii.
Tineri, dar și persoane de vârsta a doua, cu toții s-au bucurat de organizarea acestui eveniment. Au așteptat câțiva ani să poată ieși din nou, în mijlocul naturii, pentru a sărbători tradițional Ziua Internațională a Muncii.
Artiști locali cunoscuți, dar și membrii Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”, au susținut momente artistice de excepție pe scena amplasată în pădure. Fie că s-au relaxat la masă ori pe pătură la iarbă verde sau au jucat hore și sârbe, slătinenii au petrecut până seara. La eveniment au fost prezente și zeci de forțe de ordine, pentru fluidizarea circulației în zona respectivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022