Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prefectul de Olt continuă hărțuirea familiei lui Emil Moț
07.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1676

Scenele de urmărire și de hărțuire făcute de Mario De Mezzo continuă. Emil Moț a prezentat, astăzi, noi imagini, chiar din această săptămână, cu Prefectul Județului Olt care se perindă disperat pe lângă proprietatea socrului primarului Slatinei. Potrivit edilului, De Mezzo pare să-și fi făcut un obicei din a urmări, în timpul programului de lucru, proprietatea privată din comuna Slătioara.


Hărțuirea familiei primarului Emil Moț continuă. Noi imagini cu Mario De Mezzo, prefectul Județului Olt, de la casa socrului primarului Slatinei, au fost făcute publice. În înregistrările de pe camerele de supraveghere se observă cum prefectul își face, din nou, apariția pe o proprietate privată, de data aceasta parcându-și mașina de serviciu, la o distanță mare de casă, pentru a nu fi observată pe filmări.
De asemenea, într-o postare recentă a prefectului, acesta îl acuza pe primarul Slatinei că folosește societatea Dezvoltare Urbană Slatina pentru plantarea unui număr de 1.000 de pomi în curtea privată a socrului edilului. Emil Moț a mai adăugat că De Mezzo folosește dezinformarea oamenilor ca metodă de a câștiga capital politic și a prezentat, astăzi, un raport oficial din care reiese faptul că Societatea Dezvoltare Urbană a achiziționat în patru ani de zile, puțin peste 500 de pomi, toți plantați în diferite locații ale municipiului Slatina.
Primarul Slatinei a declarat public că va depune o plângere penală pe numele prefectului Mario De Mezzo pentru hărțuire.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE