Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marius Perianu, cetățean de onoare al Slatinei
09.01.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4139

Primăria Municipiului Slatina va organiza, și în acest an, Gala Laureaților, evenimentul care premiază cele mai mari personalități ale municipiului nostru. Cinci persoane vor fi decorate, în acest an, cu titlul de cetățean de onoare, ca formă de recunoaștere pentru întreaga lor activitate profesională. Unul dintre nominalizații acestei ediții este Marius Perianu, profesorul de aur al Slatinei, care a reușit să ducă numele orașului pe cele mai înalte podiumuri internaționale.


Marius Perianu este unul dintre cei mai valoroși profesori de matematică cu care municipiul Slatina se mândrește în prezent. A ales matematica din pasiune, iar munca la catedră i-a întregit reușita profesională. Director al Colegiului Național „Ion Minulescu”, profesor de matematică al prestigiosului liceu și al Centrului Județean de Excelență Olt, Marius Perianu se poate lăuda cu un C.V. impresionant, el fiind redactor-șef adjunct al Societății de Științe Matematice din România, coordonator al lotului Olimpic de Matematică și membru al Comisiei de Evaluare a Olimpiadei Naționale de Matematică.
Rezultatele profesionale de excepție l-au transformat pe Marius Perianu în unul dintre cei mai buni profesori de matematică din țară. Chiar dacă a avut mai multe oferte de la cele mai prestigioase licee și universități private din țară, dar și din străinătate, el a ales cu inima și a rămas în Slatina, locul pe care l-a iubit mereu și cu care, spune el, este conectat spiritual.
Pe lângă Marius Perianu, distincția de cetățean de onoare va fi acordată și pentru arhitectul Sever Mitrache, scriitorul și profesorul de limba și literatura română, Constantin Voinescu, dar și pentru medicii David Ion și Șerban Berteșteanu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE