Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi dascăli din Slatina, a plecat dintre noi
22.01.2022
Autor articol: Mirela Vârşă
Vizualizari: 2150

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi profesori de la Colegiul Naţional Ion Minulescu, a părăsit prea devreme şi atât de surprinzător această lume. Va rămâne în inimile a zeci de generaţii de elevi care au avut şansa de a cunoaşte un om deosebit şi de a fi educaţi de un profesor unic. Inteligenţa, umorul, vasta sa cultură generală şi talentul său original de a preda au deschis minţile şi sufletele a mii de tineri. Rămas bun, om minunat, odihneşte-te în pace şi luminează-ne mai departe, din alt Univers!


„Colegiul Național „Ion Minulescu” aduce un ultim omagiu domnului profesor ION ȘERBAN, plecat dintre noi atât de neașteptat și mult, mult prea devreme, cu mult înainte să termine ce avea de spus acestei lumi!
Spiritul domnului profesor Șerban s-a așezat de aseară la masa tăcerii și trupul neînsuflețit își va găsi odihna cea veșnică la Târgu-Jiu, orașul natal. Rămas bun unui erudit cu mintea veșnic la lucru și cu glumele mereu la îndemână, al cărui zâmbet contagios va rămâne în memoria celor care l-am cunoscut! Sperăm să dirijați și cetele de îngeri, maestre, și glasurile lor să ne atingă și pe noi cu amintirea dumneavoastră!
Drum în lumină! Condoleanțe familiei!”, au scris pe pagina de Facebook cei de la CN Ion Minulescu. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022