Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Familia primarului Emil Moț, hărțuită de prefectul de Olt
06.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2316

Hărțuire și teroare la adresa familiei primarului Emil Moț. Prefectul de Olt Mario De Mezzo este protagonistul unui nou caz revoltător. Acesta a fost surprins intrând pe proprietatea privată a socrului edilului Slatinei, fără nicio urmă de reținere. În încercarea disperată de a aduna capital politic, De Mezzo a încălcat, în acest fel, mai multe drepturi fundamentale. Cei mai afectați au fost, însă, copiii primarului, fiind traumatizați de scenele la care au fost martori.


Sunt strigătele de ajutor ale unui copil de doar 6 ani, în momentul în care a văzut cum o mașină a venit până la poarta casei în care se afla. În imagini se observă un bărbat care iese din mașină și începe să filmeze întreaga zonă, intrând, de câteva ori, în curte. Prezent în emisiunea Reporter24 de la Olt Tv, edilul a explicat că persoana care se vede în imaginile surprinse de camerele de supraveghere este chiar Prefectul Județului Olt, Mario De Mezzo.
Scenele au fost atât de tulburătoare, încât copiii au plâns zile întregi și refuză, în acest moment, să mai stea în acea casă. De altfel, și înregistrările audio fac dovada că trauma pe care De Mezzo a provocat-o micuților a fost uriașă.
Emil Moț consideră că faptele deviante ale prefectului sunt doar un gest de disperare pentru câștigarea alegerilor locale din acest an. Primarul își dorește o campanie bazată pe fapte concrete și pe proiecte de dezvoltare a Slatinei, nu pe atacuri la persoană și hărțuire a familiei.
Primarul Slatinei, Emil Moț a anunțat că a făcut plângere penală prefectului Mario De Mezzo, acuzându-l pe acesta de hărțuire a familiei și, în special, a celor trei copii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE