Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│9 mai, o zi cu triplă semnificație
09.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 143

Eveniment cu triplă semnificație sărbătorit, astăzi, și la Slatina. Autoritățile au marcat ziua de 9 mai, printr-o ceremonie religioasă și militară, organizată la Cimitirul Eroilor. Au fost marcate astfel, Ziua Independenţei României de Stat a României, Ziua Victoriei și Ziua Uniunii Europene.


 În fiecare an, pe 9 mai este Ziua Europei. Pe lângă această aniversare, 9 mai marchează şi Ziua Independenţei României şi a sfârşitului celui de-al doilea război mondial: Ziua Victoriei. La Slatina, evenimentul s-a desfășurat la Cimitirul Eroilor, unde a avut loc o slujbă religioasă în memoria celor căzuți, iar autoritățile au vorbit despre însemnătatea acestei zile.
La Monumentul Eroilor, autoritățile au depus coroane și jerbe de flori în memoria celor căzuți pe câmpurile de luptă.
Manifestările s-au încheiat cu parada militară. Gărzile de onoare au defilat în aplauzele celor prezenți la eveniment.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022