Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deputații olteni, mesaj de 1 Decembrie
02.12.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 277

În fiecare an, de 1 Decembrie, deputații PSD de Olt participă alături de slătineni la manifestările dedicate Zilei Naționale a României. Parlamentarii au depus o coroană de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza și au lansat un mesaj de omagiere a celor care s-au jertfit pe front.


 1 Decembrie este ziua în care ne amintim cu toții de ce iubim România și de ce trebuie să fim mândri că suntem români. În fiecare an, autoritățile locale și județene organizează manifestări de comemorare a celor care au murit pe front pentru a împlini idealul românesc: Unirea. În fiecare an, deputații social-democrați din Olt vin la Slatina pentru a-i omagia pe eroii care s-au sacrificat și au făcut posibilă România de astăzi.
Florin Barbu, deputat PSD Olt
„1 Decembrie trebuie să fie ziua în care ne gândim și ne amintim de ce iubim România! Ne amintim de istoria noastră, de bravii politicieni patrioți de la 1918 care au înfăptuit Marea Unire, ne amintim de familie, prieteni, locuri dragi. Simțim cu adevărat că suntem români, mândri că aparținem acestei țări!”
Marius Iancu, deputat PSD Olt
„În fiecare an, de 1 Decembrie sunt în fața statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, pentru a depune o coroană de flori și a-i omagia pe liderii politici care au luptat pentru a înfăptui Unirea și ne-au oferit nouă, România Mare!
M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu slătinenii, care an de an, sunt alături de noi!
La mulți ani, tuturor oltenilor, tuturor românilor!”
Manifestările de Ziua Națională a României din acest an s-au desfășurat într-un cadru restrâns, în condiții de pandemie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022