Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caravana vaccinării a sosit la Slatina
16.11.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 855

Caravana vaccinării a ajuns, astăzi, și la Slatina. Timp de două zile, Parcul Tineretului va fi din nou un punct important de informare și de vaccinare. La eveniment au fost prezenți atât reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, cât și medici de familie din mediul rural.


 Efortul sectorului privat din România de a se implica activ în campania națională de vaccinare s-a concretizat și la Slatina. Reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și ai autorităților locale și județene au vorbit despre rolul vaccinului ca armă împotriva pandemiei de COVID-19, dar și despre eforturile uriașe pe care le-au făcut în tot acest timp.
Pentru a fi cât mai aproape de populație, organizatorii au adus în fața oamenilor medici de familie și epidemiologi.
: Locuitorii județului Olt vor avea ocazia, timp de două zile, să participe la sesiuni de informare despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării, cu medici renumiți și avizați. Totodată, persoanele care doresc să se imunizeze vor putea să o facă la centrul mobil de lângă Parcul Tineretului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022