Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO│Lucrări ample pe trei străzi din Slatina
31.03.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 418

Lucrări ample ale Companiei de Apă Olt sunt în desfășurare, în acest moment, pe mai multe străzi din municipiul Slatina. În unele zone este extinsă rețeaua de apă, iar în altele, cea de canalizare. Lucrările se desfășoară în cadrul unor mari proiecte demarate în această perioadă. „Investim azi pentru Slatina de mâine! Disconfortul de azi este pentru sănătatea noastră, a tuturor!”, transmit cei de la Compania de Apă, într-un comunicat de presă.


 Compania de Apă Olt desfășoară lucrări pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare pe trei străzi din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt, în perioada 2014-2020". Astfel, în acest moment, se lucrează pe străzile:
Iar în timp ce în aceste zone sunt șantiere, în altele lucrările sunt aproape de finalizare. Iată care sunt aceste străzi:
„Strada Văilor - extindere rețea de apă
Strada Cuza Vodă- extindere rețele de apă și canalizare.
Zambilelor- extindere rețea de canalizare
Panselelor- extindere rețea canalizare
Nicolae Buica și străzi adiacente- extindere rețea de canalizare”, mai apare în comunicatul CAO.
Totodată, pe străzile: Vintilă Vodă, Oituz, Boiangiului și Armașului, au fost finalizate lucrările de extindere a conductei de aducțiune, de reabilitare/deviere a rețelei de distribuție apă și cele pentru extinderea rețele de canalizare.
În cadrul proiectului "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020", Compania de Apă Olt va extinde rețeaua de apă cu 10,10 kilometri, pe 20 de străzi și o va reabilita pe 26,04 kilometri, pe 36 de străzi.
Rețeaua de canalizare se va extinde cu 23,17 kilometri, 44 de străzi. Se vor reabilita și 30,28 kilometri la rețea de aducțiune.
În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, întreg sistemul de alimentare cu apă din zonele respective este afectat și de aceea pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune, anunță reprezentanți companiei.
„Compania de Apă Olt realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor care vor fi racordați la rețeaua de apă a municipiului Slatina. Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viata cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal pentru că „DISCONFORTUL DE AZI ESTE PENTRU SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA NOASTRĂ, A TUTUROR! INVESTIM AZI PENTRU SLATINA DE MÂINE!”, este mesajul celor de la Compania de Apă Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE