Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Balș: S-a deschis prima porțiune de Drum Expres
21.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 561

Astăzi a fost inaugurată centura orașului Balș pe Drumul Expres Craiova – Pitești. Este vorba despre 18,5 kilometri din lotul 2 al Drumului Expres, care sunt deschiși circulației rutiere, pe segmentul Robănești – Piatra Olt chiar din această seară.


Coșmarul traficului din Balș va lua sfârșit. Nu vor mai exista cozi interminabile pentru traversarea orașului, mașini bară la bară și nervi întinși la maximum. Pe noua centură ce ocolește orașul, traficul se va desfășura în cele mai bune condiții.

După deschiderea circulației rutiere, accesul pe acest lot se va face pe relația Craiova-Pitești, din DN 65, prin sensul giratoriu din apropiere de Balș. Deocamdată, viteza de circulație va fi de 100 km/h. Au fost făcute însă demersuri pentru ca viteza să fie mărită la 120/h.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022