Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„South Side Biker Fest”, la Slatina
01.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 489

Un nou festival are loc, în week-end, la Slatina. Timp de trei zile se desfășoară „South Side Biker Fest”, un eveniment aflat la prima ediție, care este dedicat iubitorilor de motociclete și de muzică rock. Manifestările au loc în parcarea Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” din Slatina. Așadar, iubitorii de motoare și nu numai, sunt așteptați acolo, începând de astăzi, și până duminică.


Eveniment în premieră la Slatina. South Side Motorcycle Family, cu susţinerea Primăriei Municipiului Slatina, organizează prima ediție a festivalului „South Side Biker Fest”. Manifestările au început astăzi și se încheie duminică. Astfel, timp de trei zile, iubitorii de motoare și de muzică rock sunt așteptați în parcarea Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”. Vor avea parte de concerte ale unor cunoscute trupe rock, dar și de o paradă moto și de concursuri.
Scena a fost deja amplasată, iar comercianții au pregătit mâncăruri tradiționale, gustări dulci și băuturi răcoritoare. Corturile și mesele sunt și ele aranjate, în așteptarea participanților. Potrivit organizatorilor, din cauza ploii de astăzi, concertul programat în prima zi a fost amânat pentru duminică. Mult așteptata paradă moto va avea loc, sâmbătă, începând cu ora 15.00. În această seară, pe scenă vor urca Răzvan DLB şi MC Andrei Coman. Printre trupele de muzică rock ce vor concerta sâmbătă și duminică se numără Trooper, Partizan, The Schnitzels, Your Midwife on Ice şi Jet Back.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE