Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina a promovat în Liga a III-a
23.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1351

Fotbalul reînvie la Slatina. CSM Slatina a reușit să câștige și manșa retur a barajului de promovare împotriva echipei dâmbovițene Gloria Cornești. 2 la 1 a fost scorul acestui duel, rezultat prin care echipa lui Bobi Verdeș promovează în Liga a III-a. Meciul va fi difuzat pe Olt Tv, marți seara, de la ora 21.20.


Zeci de suporteri slătineni au făcut deplasarea pe terenul echipei din județul Dâmbovița. A fost manșa retur a barajului de promovare în care protagonistele au fost Gloria Cornești și CSM Slatina. Un meci important trăit cu mari emoții de întregul lot slătinean, chiar dacă echipa câștigase pe teren propriu cu 2 la 0, fiind favorită la promovare. Motivați, fotbaliștii slătineni au reușit să obțină și aici victoria, de această dată cu scorul de 2 la 1. Astfel, CSM Slatina este echipa care va evolua din sezonul următor în Liga a III-a. La finalul meciului, jucătorii, antrenorii și susținătorii s-au bucurat minute în șir.
Ovidiu Popescu și Bogdan Panait sunt slătinenii care au adus Slatina în competiția organizată de Federația Română de Fotbal.
Alături de susținătorii slătineni s-au aflat și reprezentanții administrației județene și locale. Primarul Emil Moț a fost însoțit la meci de fiul său.
Prin emoții mari a trecut și selecționerul Dan Oprescu, care nu a lipsit de la această confruntare.
După această victorie, jucătorii slătineni au intrat într-o binemeritată vacanță. Pe 8 iulie va avea loc reunirea lotului, urmând ca pe 31 iulie să susțină meciul din Cupa României.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE